En designer med ett uppdrag

VÄLKOMMEN

Min största passion är (naturligtvis) att designa och skapa saker som gör vår värld ännu vackrare, och för att göra dig självsäker, vacker och medveten.

Du hittar även magi i min design...

Jag startade detta varumärke med en avsikt att göra världen hållbar. Därför väljer jag kvalitet, före pris. Jag vet att mina kreationer produceras av stolta människor i Europa där alla arbetare kan leva på sin lön.

För mig är det viktigt att plagget passar en kropp och kanske inte ser så snygga ut på galgen... För det är ju trots allt på din kropp som det skall vara...

Jag använder alltid hållbara, sköna kvalitéer för att du skall känna dig bekväm och för att du skall ha glädje av plagget länge, länge, länge...

Jag är så glad och tacksam att du hittade mig, och hoppas att du hittar det du så länge har sökt, för att förgylla både dig och ditt hem.

Du föddes unik, och för mig är det väldigt viktigt att du (och jag) behåller din unikhet. Därför gör jag endast artiklarna i Limiterad upplaga, så att du kan behålla din originalitet.

Så passa på och NJUT!

Gunilla - Designer

 

 

Varumärket DesignWerket® registrerat i EU 2014-kännetecknas av designern Gunilla L Werkelins distinkt design.

Rock / romantisk kläder och inredning för kvinnan som vill sticka ut i mängden.

Alla produkter är gjorda i LIMITED EDITION-för att göra dig unik!

En enda formgivare gör alla delar som utgör varumärket DesignWerket, och hennes fantasi är lika fantastisk som hennes uppmärksamhet på funktion och detaljer.

Hon tolkar trenderna i modevärlden och kombinerar dem med en kärlek till historia och rock - vilket ger dessa vackra kläder sin distinkta look.

Om du har turen att få tag på ett av hennes alster, kommer du att ha det i många år framöver och ständigt hitta dig själv svarandes på frågan: "Var har du köpt den?"

DesignWerket erbjuder kunden; hållbart mode och heminredning genom ansvarig konsumtion: ett svenskt alternativ, med all produktion i Europa.

 

 


________________________________________________________

Är det här du?


Vår typiska kund är en kvinna 30+, säker, oberoende, livsnjutare, som vill klä sig unikt och hållbart.

En kvinna som uppskattar en bekväm, avslappnad stil med ett stänk magi och gotik!

Hon är inte rädd för att sticka ut ur mängden och anser att livet är för kort för att inte bära sköna, unika plagg dagligen. 

Vårt team är engagerade i att ge dig ett personligt stöd.

Kontakta oss gärna om du inte är säker på storlek eller passform.

Vi ger dig gärna råd, rekommendationer och tips för att göra dig lycklig!

Vad vi INTE är

Vi är inte ett lågprismärke som massproducerar i låglöneländer. Vi är heller inte ett dussinmärke som kopierar vad andra gör, för dig som inte vill sticka ut.

Alla av våra artiklar är unika och finns endast i begränsad upplaga (100 st/modell/färg).

 

Nyfiken?

  • Häng med på min blogg, där du kan hitta mina insikter mellan himmel och jord!

    Hållbart mode, attraktionslagen & insikter samsas om varandra...

    Kolla in min blogg >> HÄR