Om oss

 

Varumärket DesignWerket® registrerat i EU 2014-kännetecknas av designern Gunilla L Werkelins distinkt design.

Rock / romantisk kläder och inredning för kvinnan som vill sticka ut i mängden. Alla produkter är gjorda i LIMITED EDITION-för att göra dig unik!

En enda formgivare gör alla delar som utgör varumärket, och hennes fantasi är lika fantastisk som hennes uppmärksamhet på funktion och detaljer. Hon tolkar trenderna i modevärlden och kombinerar dem med en kärlek till historia och rock - vilket ger dessa vackra kläder.

Om du har tur att få tag på ett av hennes kläder eller inredning som är gjorda i begränsad utgåva, kommer du att ha det i många år framöver och ständigt hitta dig själv att svara på frågan: "Var har du köpt den?"

DesignWerket erbjuder kunden; hållbart mode och heminredning genom ansvarig konsumtion: ett svenskt alternativ, med all produktion i Europa.

 

DesignWerket - vad är det?
DesignWerket växte fram efter många år som modedesigner inom modebranschen från Gunilla Ljungberg Werkelins idéer.

DesignWerket skulle designa kläder och accessoarer, med en vision att klä kvinnor som vågar vara unika.

 

Gunilla Ljungberg Werkelin - vem är det?

Gunillas far kommer från Gotland, där han var tredje generationen i en skräddar familj, och hennes mor kommer från Norge. Gunilla föddes och växte upp i en körsnärsfamilj, hon bor och skapar numera på Sveriges västkust.

Kunden - vem är det?

Kvinnan som köper DesignWerket skapelser önskar detaljerade, unika kläder och heminredning. Hon gillar att köpa sina kläder och accessoarer i en inspirerande miljö. Många av våra återförsäljare är butiker och livsstilsbutiker.

Hösta betyg i historia ...

Varje säsong skapar Gunilla nya kläder som alla är inspirerade av epoker i historien som berör hennes hjärta. Hon blandar historien med inflytande från modehuvudstäderna. Slutligen blandas allt med yin och yang, mjukt och hårt, man och kvinna i en rock / romantisk stil som är unik för varumärket.

svart som favorit ...

Tyget hon använder i sin design väljs med stor omsorg. De är mjuka, bekväma och lätta att hantera, på ett miljövänligt sätt. Favoritfärgen är svart som hon kryddar med säsongens färger.

hållbar...

Allt produceras i Europa: tillbehör, tyger och produktion. På fabrikens golv arbetar yrkesstolta män och kvinnor med många års erfarenhet. Miljön är också en viktig faktor, vårt mål är att se till att allt är i harmoni med miljön och vårt samvete

grädde på moset...

Utöver kläder designar Gunilla även tillbehör och hemdekorationer. De matchar kollektionerna och följer inspirationstemat för säsongen.

alla kan inte vara i Paris ...

Huvudkontoret ligger mellan gårdar och de saltstänkta stränderna i Varberg, på Sveriges västkust. Här finner Gunilla sin inspiration i en lugnande miljö.

 

DesignWerket AB

Nätvägen 11
43274 Träslövsläge
Sweden

Org: 556670-6254

info(@)designwerket.eu