arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Livsstil

Kompis med symaskinen!


Jo, jag ser alla människor som plockar fram sina symaskiner och börjar skapa själva! 
Kompis med symaskinen!

💕💕💕


Livsstil

Kompis med symaskinen!


Jo, jag ser alla människor som plockar fram sina symaskiner och börjar skapa själva! 

💕💕💕


Kompis med symaskinen!

Vilken märklig, men samtidigt rolig tid vi lever i just nu... 

Nu undrar du säkert hur jag kan säga att den är rolig, för det kan den väl inte vara..?

Jo, jag ser alla människor som plockar fram sina symaskiner och börjar skapa själva! Äntligen har vi vaknat upp och börjat tänka hållbart!

För mig är detta jätteroligt, även om tiden känns makaber och annorlunda. 

Vill du skapa mer? Och lära dig mina trix?

Häng med på min mönsterkonstruktionskurs!

Läs mer här: https://walwet.com/pattern