Det finns alltid något att fira!

Det finns alltid något att fira!

Idag den 15 december 2020 firar vi 20-år som gifta!

Om vi backar bandet 20 år till 2000... också det ett märkligt år, inte pga någon pandemi men pga att vi var många vänner som smög iväg för att gifta oss utan att meddela andra 😅.

Vi hade varit tillsammans i 10 år och det började bli lite märkligt när min då sjuårige son inte kallade mig för mamma... Jag hade färgat håret svart, min son och man var båda blonda och min son ropade Gunilla efter mig 😂. 

Ingen som inte kände oss visste att jag var mamma till honom. Även mitt namn var annorlunda. 

Vigselringen hade legat i ett bankfack i åtta år...(inköpt i Indien), så vad var det vi väntade på?

Fredagen den 15 december 2000, smög vi in i rådhuset i Kungsbacka tillsammans med svärföräldrarna och vittnen. Vår son var best man.

Jag minns att mina arbetskamrater var så stressade för att jag inte hade fixat några kläder att ha på. I mitt vanliga lugn visste jag att det skulle ordna sig. Jag hade ju redan bokat bukett (Lila orkidéer) och visste inom mig att jag skulle ha en lila dräkt. 

Veckan innan bröllopet var jag på inköpsresa i Grekland. När jag kom dit frågade jag min agent om han kände till någon skräddare? "Skräddare, vad ska du med det till? Det finns ju massor av kläder i affärerna!" svarade han på min fråga...

Andra kvällen på min resa gick jag ut i butikerna, och där hängde min lila dräkt och väntade på mig! 

Se, det löser sig alltid!

Middagen avnjöts på Särö Värdshus bland jultallrikar, och bröllopsresan fortsatte till Milano där vi spenderade weekenden!

Tänk vad 20 år går fort!

Idag ger jag dig därför 20% rabatt i hela shoppen för att vi har 20 års jubileum 💖.

Tillbaka till blogg

Har du sett dessa?