När vi två blir ett...

När vi två blir ett...

Nu skriver jag historia... igen :-)

Resan med företaget DesignWerket startade för 15 1/2 år sedan, det har kantats med mycket blod, svett och tårar... glädjetårar... 

Som jag har älskat att sitta på ett hotellrum, eller hos leverantörerna och kreera! Jag har skapat fritt från mitt eget hjärta, för att klä dig i magiska kläder ❤️, samtidigt som hållbarhet har legat mig varmt om hjärtat.

Som du säkert känner till blev 2020 ett märkligt år.. ett år som stängde fabriker, som gjorde att jag fick ett tyglager och som gjorde att det jag gjort tidigare fick ändras.

Men inget ont som inte har något gott med sig!

Så vad innebär detta? Lägger butiken ner?

Nej, varken butiken eller jag lägger oss ner, utan vi reser oss likt fågeln Fenix - ur askan med nya fjädrar!

När jag har hittat nya fabriker, eller samarbetspartners då kommer nya kollektioner... men tills dess kommer shoppen krympa gällande kläder och inredning, medan den växer med annat!

Därför väljer jag nu att byta namn på shoppen, från DesignWerket till Walwet (uttalas valvet, men en massa dubbel V:n eftersom jag har det i mitt efternamn..) 

Det är samma koncept, dvs. kläder, inredning och magiska ting. Allt kommer dock inte vara designat av mig, men noga utvalt av mig! Du kommer även att hitta fler kurser, tester m.m. Även kristaller är på G, liksom fler rökelser m.m.

Vad händer då närmast?

Just nu jobbar jag på ett online evenemang med att hjälpa sprida nya, positiva energier i juni! Du hittar med info om det här: https://walwet.se/3dgrboost och du är hjärtligt välkommen att delta! Det är gratis!

 

 

Tillbaka till blogg

Har du sett dessa?