Returer

Vi vill att du ska vara nöjd med dina inköp från DesignWerket.

Om så inte är fallet kan du självklart returnera eller byta inom 14 dagar. Se bara till att dina saker är i original skick och inkludera alla etiketter.

Ditt återbetalning sker på samma sätt som du betalade ordern, inom 5-10 arbetsdagar.

Du är ansvarig för leverans av returprodukter till DesignWerket. Objekt som förloras under transport kommer inte att kompenseras.

Lättast använder du retursedeln som ligger med leveransen. Observera att du inte kan skicka returen som privat paket.

Instruktioner:

  1. Vänligen fyll i retursedeln som bifogas leveransen.
  2. Skicka oss ett mail och du kommer att få ett returnummer som är giltigt i 10 dagar och returen måste vara mottagen av oss inom denna tid.
  3. Vi kommer att kontakta dig via e-post när din förfrågan har mottagits och kontrollerats.
  4. Kom ihåg att alltid skicka produkten med ytterförpackning för att förhindra skador på originalförpackningen.
  5. Förpacka väl för att undvika skador.
  6. Lägg retursedeln i paketet, klistra på adresslappen och lämna in paketet hos det ombud som du hämtade din leverans.

NOTERA! Returer skickade till oss utan godkänd returbekräftelse eller klagomål accepteras inte.

Vi levererar etiketten för frakt (medföljer din leverans) och returavgiften på 70 kr kommer att dras av på kreditnotan. Observera att det är gratis att byta artikeln till en annan storlek. För att byta en artikel anger du den nya storleken du behöver på returformuläret och följer anvisningarna på formuläret. Alla byten är baserade på lagerstatus och skickas gratis till dig.

Observera att vi endast erbjuder gratis byten till en annan storlek.

 _________________________________________________________________________Privata personer har 14 dagars retur / byte av den beställda produkten när de handlar online. Det innebär att du kan returnera oanvända, oskadade produkter med obruten låda / tätning / teknisk tätning. Om en produkt har använts eller hanterats med försiktighet så att den inte längre kan säljas som en ny produkt, är du ansvarig för att kompensera webbutiken för produktförslust. Du kan behöva öppna förpackningen för att kunna undersöka produktens egenskaper och funktion, i vilket fall förpackningen ska öppnas så försiktigt som möjligt och returneras tillsammans med produkten.

Ångerrätten existerar inte för varor som anpassas enligt kundens personliga krav, förseglade varor som inte är lämpliga för retur på grund av hälsoskydd och hygien, om sigillen har tagits bort på kortlekar, ljud och videoinspelningar eller datorprogram i förseglade förpackningar, varor som snabbt försämras eller blir för gamla, parfym och liknande som har varit öppnade, tidningar, tidskrifter eller illustrationer med undantag för prenumerationer.

Om produkten har en defekt när paketet öppnas eller fel uppstår på produkten har privatpersoner rätt att klaga under totalt 6 månader från det att paketet mottogs. Klagomål måste göras inom rimlig tid och senast 2 månader efter det att felet upptäckts.

Privata personer som utnyttjar ångerrätten ska betala returfrakten. Om produkten är defekt, kommer vi att återbetala returleveranskostnaden samt det belopp som betalats för den skadade eller felaktigt levererade produkten, förutsatt att vi inte kan reparera eller skicka en ersättningsprodukt inom en rimlig tid.

Ett retur- eller klagomål måste alltid bifogas. Returer och klagomål utan godkänt retur- eller klagomål accepteras inte.