Rätt tid

Rätt tid

När vet man att man gör saker i rätt tid?

Hur många gånger har man inte försökt göra saker i rätt tid, för att sedan upptäcka att man var för tidig eller sen...?

Just nu befinner vi oss i en tid som man aldrig har skådat maken av innan... Ekonomier rasar, hela världen är satt i karantän och allt känns mest konstigt..

När jag nu ser tillbaka på vad jag har gjort de senaste två åren, känns det som om jag har gjort allt i rätt tid. Det är en underlig känsla och samtidigt väldigt skön. 💖

Jag fortsätter att arbeta med det jag brinner för: att få dig att må bra, både på utsidan och på insida. 

Jag satt i Grekland på nyår och gjorde mitt bokslut. Inte med kronor och ören utan ett bokslut över mitt liv och vad jag ville göra. 

En häftig skrivklåda for över mig och jag bestämde mig för att mer och mer dela mina insikter, varpå bloggen insiktswerket föddes. Där delar jag insikter och även lite korttolkningar som jag numera blir allt bättre på 😅.

Vi gjorde även om denna webshop till ett livsstils magasin så att jag kan dela intressanta artiklar. Och allt i rätt tid.

Hur menar jag med rätt tid?

Om jag hade fortsatt där jag var för två år sedan med att enbart sälja till butiker och göra stora kollektioner, hade mitt företag sett helt annorlunda ut. 

Många av butikerna finns inte kvar längre och de få som ännu hänger med har det mycket svårt. De flesta mellanstora klädkedjor har nu gått omkull och det är bara frågan om dagar innan fler följer... 

Det är inte bara butiker som försvinner, även fabrikerna som tillverkar plaggen.

Varför händer detta? Är det bara detta virus som skapar dessa konkurser?

Nej, detta är ett "virus" som har levt i klädbranschen under en längre tid... Det var viruset som blev den sista droppen...  

Som jag har skrivit tidigare (innan virusets framfart) har köpfesten av kläder tagit slut. Och det var innan den tog slut, som vi tvärnitade och valde en annan väg.

Idag är jag så glad och tacksam att vi gjorde detta, för det känns att när jag följde min intuition - blev det rätt! 

Jag vill ju självklart hjälpa dig med att känna rätt, och följa din intuition. Just nu kan du delta på min kurs i attraktionslagen via webben och komma ut som DU 2.0 om 30 dagar! Hur fantastiskt vore det inte att komma till insikt, hitta ditt inre lugn och komma på vad dina vinster är när stormen har lagt sig. 

Du kan läsa mer om kursen >> HÄR

Om jag skall sia om framtiden (vilket jag gärna gör) tror jag att vi går mot en mer hållbar värld. Vi kommer köpa färre plagg, de kommer att vara i bättre kvalité och hålla länge. Fast fashion har nått sin domedag och kommer att försvinna. Vi kommer även att plocka fram våra symaskiner igen och sy om gamla kläder, eller sy nya! 

Den ljusnande framtiden är vår! 😎

 

Tillbaka till blogg

Har du sett dessa?