arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Livsstil

Plötsligt är det nog...

Plötsligt är det nog...

💕💕💕


Livsstil

Plötsligt är det nog...

💕💕💕


Plötsligt är det nog...

Julmaten är slut och chokladkartongerna börjar gapa tomma...

Skumtomten har slunkit ner och fötterna har krympt!

Känner du igen dig? 

Tänk vad lätt det är att misshandla sig själv genom att tröst äta, framförallt när julen inte är så som den ska vara. Dvs. det mesta blev inställt och jultomten fick snällt stanna hemma.

Även min jul blev annorlunda... 

När nu julen sjunger på sista versen och nyår börjar klappa på dörren, känner jag att det är hög tid att börja planera 2021.

Mitt 2021 kommer att börja med att rätta till mitt matintag och fortsätta min viktresa som jag började på i våras. 

Det är dags att ta tag i mig själv!

Vill du hänga med?

Du hittar mer information >> HÄR