En ny värld

En ny värld

Vi har alla blivit tagna på sängkanten och får nu känna hur det känns att leva i en värld med ovisshet, självklart är ingen av oss värda denna upplevelse och vi gör alla så gott vi förmår för att slippa det. 

Många har spenderat sin tid till att hamstra i butik (märkligt att man inte känner någon som har gjort det..?). Det kommer att bakas många bullar..? (Återkommer med ett smarrigt recept till dig som har lyckats lägga vantarna på lite jäst!) Här på bästkusten är jästen slut, både torr och blöt... 

Hur kan vi må bättre och hitta möjligheter istället för att se alla problem? 

Andas! Ta det lugnt! Många av oss kan inte påverka det som sker i världen just nu. Gör det du kan, dvs. hjälp de i din närhet som behöver hjälp, och hjälp dig själv att hålla huvudet kallt. Försök att inte hänga för mycket på sociala medier eller kolla nyheterna hela tiden, för som sagt, du kan inte påverka så mycket just nu. Utan behöver låta stormen bedarra. 

Passa på att lära dig något: läs böcker, ta en webbkurs! Varför inte lära dig attraktionslagen så att du står bättre rustad?

Sortera och rensa hemma, sätt in gamla foton i album,  lägg ut det du inte vill ha på annonser på Blocket, Facebook eller Tradera. 

Börja skriv din bok, eller virka ett lapptäcke!

Det finns så mycket vi kan göra när vi nu får tid att landa. Landa i oss själva och fundera över vad vi vill göra resten av våra liv. För vi kommer överleva detta kaos, även om det kan kännas mörkt.  

Några kan bli lite vingklippta och det är dessa som behöver extra stöd från oss, jag tänker på alla gamla som är inlåsta, samt uteliggarna - vem tar hand om dem? 

Du kanske inte har det så pjåkigt ändå..?

Fortsättning följer... 

Tillbaka till blogg

Har du sett dessa?