Attrahera det du VILL ha

Attrahera det du VILL ha

Attraktionslagen är en universell lag, egentligen en underlag till vibrationslagen. Den handlar om att du är värd allt, och allt du önskar kan du få. Det svåra är bara att komma underfund med hur man gör.

Vi är alla uppbyggda av energier, precis som allt annat omkring oss. Med dina tankar kan du styra dessa energier så att det du vill ha kommer till dig, eller rättare sagt du skapar det du vill ha genom dina tankar, med andra ord; tankar blir till saker.

Men det räcker inte bara med att tänka på det man vill ha, du måste känna tacksamhet, glädje, förlåta och vara i harmoni med dina tankar, och det är här det svåra kommer in för oss vanliga "jantelags" svenskar. Man behöver tro och veta att man är någon, och det är helt emot det vi är uppfostrade med.

Jag vill också påstå att för att leva i attraktionslagen behöver du ta ansvar över ditt liv och dina tankar. Det är också en fantastisk lag som ger ett lyckligt liv. 

I dagar som dessa är det ännu viktigare att förstå attraktionslagen, dels genom att förstå att våra negativa tankar främjar det som är negativt omkring oss, samt att förstå vikten av att inte känna oro. Oron gör att attraktionslagen slutar att fungera, eller rättare sagt oron gör att attraktionslagen ger oss negativa saker!

Du kan på ett enkelt sätt lära dig attraktionslagen genom att läsa min handbok: Attraktionslagen-Tack! eller genom att gå min kurs DU2.0

Hur kan man leva i flödet genom attraktionslagen?

Det finns bra och det finns dåliga dagar. Du behöver inte få panik för att du har en dålig dag, det har vi alla! Bestäm dig istället att morgondagen kommer att bli bra och gör det bästa du kan av din dåliga dag (eller vecka!).

Tänk också att du hela tiden lär dig och får erfarenheter, samt att ”inget ont, som inte har något gott med sig!”.

Snälla försök glömma Jante och hans lag, den får ingen att må bra!

En sammanfattning:

  1. Var tacksam - för ALLT!
  2. Ta det lugnt och oroa dig inte.
  3. Känn glädjen inom dig.
  4. Lita på universum/din gud.
  5. Ge och du kommer att få.
  6. Tänk på VAD du skapar.
  7. Sätt mål, om så bara för dagen.
  8. Älska dig själv.
  9. Förlåt…
  10. Lev ditt liv, så som DU vill ha det!

Du lär dig allt detta och lite till 💖både i boken och genom kursen!  

Tillbaka till blogg

Har du sett dessa?