arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Designern har ordet

Det är ju bara en handduk...Eller?

Det är ju bara en handduk...Eller?

💕💕💕


Designern har ordet

Det är ju bara en handduk...Eller?

💕💕💕


Det är ju bara en handduk...Eller?

Hur viktigt är det med ett stort badlakan?

Hur många gånger hamnar man inte på hotell där handduken efter duschen känns som en tvättlapp, eller hemma snålar man lite och har för små handdukar - för det spelar ju inte så stor roll?

Eller gör det? 

Jag anser att det spelar stor roll... Jag vill ha ett stort badlakan när jag kommer ut från duschen som täcker mig ordentligt och som är fluffigt, så det torkar vattnet från min kropp.

Många är vi som vill ha matchande handdukar på toaletten, men det kostar en slant och handdukar är ju inget man springer och köper titt som tätt. 

Så hur gör du?

Köper du hellre billiga handdukar för att få en färg som matchar ditt badrum, eller köper du ett kvalitets badlakan för att du gillar kvalitén och storleken?

Och vad får de kosta?

Hur länge har du dina handdukar?

Det blev mycket att fundera på idag ;-)

Och just nu får du vårt stora kvalitetsbadlakan på köpet - våga prova, du blir beroende...