arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Designern har ordet

1000 modeller på 5 år...

Ide DesignWerket hållbartmode kläder i svensk design

💕💕💕


Designern har ordet

1000 modeller på 5 år...

💕💕💕


Ide DesignWerket hållbartmode kläder i svensk design

Jösses!

Tänk att lilla jag har ritat så många modeller på de senaste 5 åren... vågar inte tänka på hur många det är i livet...

Snart går vi in på vårt 15:e år och hur många modeller som har skapat under dessa år kan jag inte räkna...

Att vara kreativ har sina sidor... Hjärnan liksom bubblar på och så fort jag ser ett tygklipp så sätts det igång, varken jag vill eller inte. 

Det är en märklig känsla att man liksom inte kan stänga av knappen... knappen till hjärnan och känslorna. 

Desto mer jag skapar, desto säkrare blir jag på min mission och den är att göra DIG vacker, med känslan av att du är perfekt, precis som bara DU kan vara. 

Jag älskar mitt jobb och jag älskar att få dig att känna dig vacker. Det är det som triggar igång mig mest och som är mitt arv jag vill föra vidare till dig. 

Jag vill att du skall bli beundrad och få ständigt besvara frågan : var har du köpt den? Då är min mission komplett! Och kan jag dessutom få lära dig förstå vikten av att bära kläder i hög kvalité som är tillverkade av människor som kan leva på sin lön, då har vi båda vunnit jackpot!

 

Här kan du Inspireras Mer...

NEMI väst - Svart

NEMI väst - Svart

(2)

499 kr

/

ODETTE byxa

ODETTE byxa

(0)

699 kr

/